Un enfoc pràctic i diferent de la formació

A VAE enfoquem la formació d’una manera pròpia. Els anys d’experiència ens han demostrat que un enfoc pràctic de la formació resulta en una major interiorització i comprensió dels coneixements.

Com fem la formació?

 A partir d’una sèrie de casos creats per VAE es genera una discussió i unes aportacions que, sota direcció del professor / coordinador, permeten a l’alumne interioritzar els coneixements i comprendre els problemes empresarials.

Oferim una fórmula genuïna: un enfoc pràctic pensat pel món real, lluny dels programes d’autoocupació amb excessiva teoria.

Aquests tallers estan dirigits a qualsevol tipus d’entitat (ajuntaments, escoles, universitats, consolats, associacions, etc.) interessada a organitzar tallers de formació per diferents col·lectius. Si ets un particular interessat en rebre alguns dels nostres tallers de formació, també pots contactar amb nosaltres.

Els tallers de VAE poden fer-se en català o en castellà, amb un mínim de 10 assistents i un màxim de 30. 

Coneix els nostres tallers de formació:

Per a estudiants i emprenedors amb poca experiència

Iniciació a l'emprenedoria

Iniciació a l’emprenedoria I
Taller que pretén aclarir quines oportunitats i riscos comporta empendre un projecte empresarial, així com les aptituds que són necessàries.

Iniciació a l’emprenedoria II
El programa pretén donar resposta a preguntes com: Treballo a sou o creo la meva pròpia empresa? On? Sol o amb algú més? Com faig front a la competència? Com puc millorar la meva idea de negoci? Com puc analitzar la viabilitat del meu projecte?

Per a start-ups i pimes

Per a Start Ups i Pimes

Innovar per no morir
El taller pretén fomentar l’esperit competitiu i la capacitat innovadora de les persones lligades a l’emprenedoria.

Quan el problema son les persones
Aquest programa aborda les delicades situacions que suposen les relacions personals, ja sigui amb socis, familiars o col·laboradors, aportant criteris d’ajuda i solució.

Millors decisions, per millorar el teu negoci
El taller pretén ser un espai de reflexió i aprenentatge de la complicada i important tasca que és “la presa de decisions”.

Vendes amunt… si fas el que cal
Taller orientat a fomentar la capacitat competitiva i creativa de la petita empresa.

Comprar bé… per vendre millor
El taller pretén conscienciar de la problemàtica i importància que suposen els estocs, els proveïdors o la subcontratació.

Experiències empresarials
En aquest programa merament pràctic es discuteixen experiències empresarials com les que es presenten en el dia a dia de qualsevol empresa.

Per a propietaris d'establiments comercials

Per a propietaris d'establiments comercials 

Volem fer més caixa…!
A partir de la discussió de casos inspirats en el problemes reals d’establiments comercials, es pretén donar resposta als dubtes més freqüents dels botiguers.

Per a immigrants emprenedors

Per immigrants emprenedors 

“Volver y… ganar!”
El programa aborda la difícil situació que suposa posar en marxa un negoci propi per una persona immigrant.

Per a professors d'emprenedoria

Iniciació a l'emprenedoria

Iniciació a l’emprenedoria
El programa pretèn donar resposta a preguntes com: Treballo a sou o creo la meva pròpia empresa? On? Sol o amb algú més? Com faig front a la competència? Com puc millorar la meva idea de negoci? Com puc analitzar la viabilitat del meu projecte?.

Tots som empresa
Aquest taller pretèn aportar experiències empresarials als professors d’emprenedoria, fent-los-hi viure probelmàtiques reals del món de l’empresa, des de diferents posicions i punts de vista.

Vols programar un taller de formació?

Si estàs interessat en algun dels nostres tallers, contacta’ns i concretarem dates, número d’assistents, logísitca, etc. Sense compromís!